Search
Close this search box.

Energiatoimialan näköalapaikalla

Jaa
Jukka Metsälän on helppo motivoitua uudessa työssään. Tavoitteena on puhtaampi tulevaisuus.

Aloitin toukokuun alussa Fingridissä talous- ja rahoitusjohtajana. Aiemmin työskentelin Gasumilla ja PWC:llä.

Voi sanoa, että olen paluumuuttaja, sillä työskentelin Fingridissä reilut 11 vuotta sitten business controllerina ja liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Vastuualueeseeni kuuluvat talouden ja rahoituksen lisäksi strategian ja liiketoiminnan kehitys. Laajaa tehtäväkenttää luotsaan yhdessä yhtiön johdon, eri osaajien sekä talous- ja liiketoiminnan kehitystiimini kanssa.

Ihmiset ja muutos kiinnostavat minua; se, mitä yhdessä päästään tekemään. Täällä on motivaatiota ja paljon asiantuntijuutta, ja uskon, että saamme nopeasti asioita aikaiseksi. Hyvä arvopohja, kestävä liiketoiminta ja puhtaamman tulevaisuuden luominen listautuvat myös uuden työni kiinnostaviin puoliin.

Fingridin asema energiamurroksessa on keskeinen, sen olen heti päässyt kokemaan. Päätöksiä on tehtävä joka päivä, nähtävä muutokset ja mentävä oikeaan suuntaan sekä varmistettava, että energiamarkkina toimii nyt ja tulevaisuudessa.

Fingridin strategia rakentuu asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Yhteistyöllä meidän tulee säilyttää fokus oikeissa asioissa ja saada asiat toteutettua.

Mielestäni maallamme on paljon mahdollisuuksia energiasektorilla, onhan Suomi muun muassa tuulivoiman luvattu maa.

Jukka Metsälä
talous- ja rahoitusjohtaja
Fingrid

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *