Search
Close this search box.

fingridiläinen

Näkökulma

Työelämä on murroksessa – pysymmehän kaikki mukana?

Työelämän murros ei ole enää uusi asia. Työelämää koetelleista muutoksista muutamilla on ollut ja/tai tulee olemaan näkyvä rooli fingridiläisille, kirjoittaa Fingridin asiantuntija Maija Nurmi blogitekstissään.

Sähkömarkkinat

Marja Eronen ja Jani Piipponen vastaavat yksitasemallin käyttöönotosta

Yksitasemallin käyttöönottoa valmisteltiin pitkään sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Fingridin vanhempi asiantuntija Marja Eronen on vastannut projektin pohjoismaisesta yhteistyöstä ja tasepalvelupäällikkö Jani Piipponen mallin käyttöönotosta kotimaassa.

Kantaverkko

Ilmastonmuutos houkutteli energia-alalle

Lukioikäisenä Aino Summanen pohti tulevaa uravalintaansa. Hän halusi päästä vaikuttamaan suurimpaan ongelmaan maailmassa, ilmastonmuutokseen. Muutamaa vuotta myöhemmin hän työskentelee Fingridillä ennustejärjestelmien kehittämisessä ja on konkreettisesti mukana tukemassa Suomen ilmastotavoitteiden täyttymistä.

Kantaverkko

Sähköasemien uusija Jarmo Henttinen

Projektipäällikkö Jarmo Henttinen on vastannut monen viime vuosina uusitun Fingridin sähköaseman korjaustöistä ja uusien asemien rakentamisesta. Muun muassa Imatran ja Länsisalmen sähköasemien uusiminen on muuttanut näyttävästi kansallisesti merkittäviä maisemia.