Search
Close this search box.

yritysvastuu

Näkökulma

Mietelmiä arjen teoista ja yritysvastuusta

Yritysvastuu ei ole tietoista hehkuttamista, vaan arjen vastuullisuutta. Vastuullinen yritys nimittäin toimii yksinkertaisesti hyvän kansalaisen tavoin – joka päivä ja mieluiten vaatimattomalla asenteella, kirjoittaa Fingridin henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen.

Sähkömarkkinat

Vastuullisuus on tapa toimia oikein

Tehtävien säntillinen hoitaminen, toimitusvarmuus, kestävä toimintakulttuuri, siirtoalustan tarjoaminen puhtaalle sähköntuotannolle; sitä on Fingridin vastuullisuus.

Näkökulma

Vastuullisuus kiteytyy Fingridin tehtävään

Mielestäni Fingridin suurin vastuullisuuslupaus tälle vuosikymmenelle kiteytyy perustehtäväämme: Fingridin tehtävänä on turvata yhteiskunnassamme varma sähkö kaikissa tilanteissa sekä edistää hiilidioksidipäästöttömään sähkön tuotantoon perustuvaa sähköjärjestelmää, kirjoittaa Fingridin lakiasiainjohtaja Marina Louhija.

Näkökulma

Ilmastoasialla ihmisiä kunnioittaen

Ilmastonmuutoksen torjumisessa on onnistuttava. Sähköä on saatava luotettavasti myös tulevaisuudessa. Ihmisiä on kunnioitettava. Tärkeitä asioita kaikki, mutta miten ne liittyvät toisiinsa, pohtii Fingridin kehityspäällikkö Satu Vuorikoski.