Search
Close this search box.

koulutus

Näkökulma

Esimieskoulutusta jalkapallon hengessä

Blogissa Vesa Syrjälä pohtii esimiehen roolia ja osaamisen ylläpitämistä jalkapallohengessä. Joukkuepelissä asenne ratkaisee onnistumisen ja menestymisen.

Turvallisuus

Kristallinkirkas raja käytännössä

Koronakevät ei jarruttanut kristallinkirkkaan rajan juurruttamista työmaille. Kokemukset ovat tähän mennessä vain ja ainoastaan positiivisia.

Ympäristö

Energia- ja ympäristöalalta valmistuu tulevaisuuden tekijöitä

Energiantuotannon ja ympäristötekniikan alat ovat niin lähellä toisiaan, että ne ovat vuosien varrella yhdistyneet yhdeksi ammattikorkeakoulujen koulutusalaksi, jolta valmistuneet insinöörit työllistyvät monipuolisiin tehtäviin muun muassa energiayhtiöissä ja prosessiteollisuudessa.

Turvallisuus

Koulutuksilla ja perehdyttämisellä kohti nollaa tapaturmaa

Fingrid panostaa työturvallisuuteen järjestämällä palvelutoimittajille useita erilaisia perehdytyksiä, koulutuksia ja työturvallisuutta edistäviä tilaisuuksia. Osa niistä on kirjattu turvallisuutta koskeviin sopimusehtoihin.

Turvallisuus

Voimajohtoasentajaksi koulutuksen kautta

Sitema Oy:n ja yhteistyökumppaneiden järjestämä voimajohtoasentajan rekrykoulutus on ensimmäinen laatuaan. Perinteisesti uusille työntekijöille on järjestetty perehdytystä oman yrityksen sisällä. Nyt pohjakoulutukseen osallistuvat työllistyvät eri yrityksiin, joissa perehdytys jatkuu.

Turvallisuus

Harjoitus tekee mestarin

Fingridin yhteistyökumppani Eltel Networks on rakentanut Puolaan voimajohtotyöntekijöiden koulutuskeskuksen. Siellä tehdään myös Fingridin vaatimia näyttökokeita. Tavoitteena on erinomainen työturvallisuus.

Kantaverkko

Sähköasemien häiriöt harjoituksilla haltuun

Miten menetellä, jos virtamuuntaja pitää vaihtaa 30 asteen pakkasessa? Entä, jos jäätävän myrskyn seurauksena pääteteline kaatuu ja särkee laitteita? Miten nostaa kunnossapidon valmiustasoa viikonloppuna? Harjoitusten avulla Fingridin oma henkilöstö ja sähköasemien kunnossapitotoimittajat kävivät läpi erilaisia häiriö- ja vikatilanteita koulutustapahtumissa ympäri Suomen.

Tässä kaikki artikkelit.