Tuomas Rauhalalle Tampereen yliopiston dosentuuri

Jaa
Fingridin HVDC-yksikön päällikkö Tuomas Rauhalalle on myönnetty Tampereen yliopiston dosentuuri, jonka alana on hajautetut resurssit sähkövoimajärjestelmässä.

–Toimin Tampereen yliopistossa tutkijana 2004–2007, ja väittelin siellä tekniikan tohtoriksi loppuvuodesta 2014. Vuodesta 2007 alkaen, jolloin aloitin työni Fingridissä, olen ollut mukana yliopiston kanssa tehdyissä yhteistyöhankkeissa sekä osallistunut tutkijoiden ohjaamiseen. Dosenttina tarkoitukseni on aluksi osallistua etenkin hajautettuihin resursseihin liittyvien opinnäytetöiden ohjaamiseen sekä opetuksen kehittämiseen, Rauhala kertoo.

Hän tarjoaa laajaa näkemystä ja kokemusta erilaisten sähkönsiirtoverkkoihin liittyvien tarkastelujen ja analyysien suorittamisesta sekä erilaisten teknologioiden hyödyntämisestä siirtoverkon teknisen toiminnan parantamiseksi ja mittaamiseksi.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Fingrid Oyj
Läkkisepäntie 21
00620 Helsinki
Puh. 030 395 5267

Fingrid.fi
Evästeasetukset
Tietosuojaseloste

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle varman sähkön ja muovaamme kustannustehokkaasti tulevaisuuden puhdasta, markkinaehtoista sähköjärjestelmää.