Search
Close this search box.

Fingridin asiakastyytyväisyys hyvällä tasolla

Jaa
Fingridin vuotuisen asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan asiakkaat kokevat toimintamme edelleen hyväksi, ja valtaosin tulokset ovat pysyneet lähes samoina edelliseen vuoteen verrattuna.

Asiakkaiden antama yleisarvosana kantaverkkopalveluille oli 4,2 (2020 4,2) ja sähkömarkkinapalveluille 4,0 (2020 4,0).

Myös kokemus työskentelystä fingridiläisten kanssa on pysynyt lähes samana. Suurimmaksi vahvuudeksi koetaan edelleen asiantuntijuus arvosanalla 4,5 (2020 4,5). Palveluhalukkuuden arvosana on noussut edellisestä vuodesta ja oli 4,3 (2020 4,2), ja eniten kehitettävää on asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisessä.

Kysymme asiakkailta myös, ­suosittelisivatko he tapaamme toimia asiakkaiden kanssa (Net Promoter Score, NPS). Vuoden 2021 NPS asteikolla ±100 oli +41, missä luvussa on laskua edellisestä vuodesta neljä yksikköä. Luku on edelleen hyvä, etenkin monopoliyhtiölle.

Saimme asiakkailta paljon myös sanallisia kommentteja. Positiivisissa palautteissa kiitettiin erityisesti asiakasrajapinnassa työskentelevien ihmisten ammattitaitoa sekä yhtiön toimintaa asiakkaiden ja yhteiskunnan hyväksi. Eniten ­negatiivista palautetta annettiin datahub-projektin aikataulusta, kustannuksista ja viestinnästä. Toisaalta saimme datahubin viestinnästä useilta asiakkailta myös kiitosta.

Käymme kaikki saamamme palautteet läpi tarkasti ja hyödynnämme niitä toimintamme kehittämisessä.

Asiakastyytyväisyystutkimukseen saatiin 256 vastausta. Vastausprosentti nousi merkittävästi aiemmasta ollen 33 %.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *