Kiitosta alkuperätakuupalvelulle

Jaa
Fingridin alkuperätakuupalvelu sai viime vuoden lopulla toteutetusta vuotuisesta asiakastutkimuksesta erinomaiset arvostelut. Palvelussa varmennetaan uusiutuvan sähkön alkuperä.

Alkuperätakuupalvelu on useana vuonna peräkkäin saanut hyvää palautetta asiakastutkimuksesta. Aiemmin palautetta on kysytty vain alkuperätakuun rekisterin pääkäyttäjiltä, mutta tänä vuonna tutkimus kohdistettiin lisäksi kaikkiin muihin rekisterin käyttäjiin. Laajemmasta otoksesta huolimatta yleisarvosana asteikolla 1-5 oli erinomainen 4.4 (2019: 4.6). Kaikki muutkin keskeiset aihealueet saivat arvosanaksi yli 4: tiedottaminen 4.2, rekisterin toimivuus 4.3 ja kokemukset yhteistyöstä 4.5.

Alkuperätakuun asiakkaiden suositteluhalukkuutta mittaava Net Promoter Score eli NPS-arvo oli sekin erinomainen 51.1. Avoimessa palautteessa kiitettiin asiakaspalveluosaamista ja tavoitettavuutta, vastaamisen nopeutta sekä rekisterin toimivuutta. Toiveena ollut API-rajapinta toteutetaan palveluun lähiaikoina.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Fingrid Oyj
Läkkisepäntie 21
00620 Helsinki
Puh. 030 395 5267

Fingrid.fi
Evästeasetukset
Tietosuojaseloste

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle varman sähkön ja muovaamme kustannustehokkaasti tulevaisuuden puhdasta, markkinaehtoista sähköjärjestelmää.