Search
Close this search box.

työturvallisuus

Turvallisuus

Riskittömästi ratissa

Fingridin työmaat tuovat valtakunnalliseen tieliikenteeseen sekä talon omaa väkeä että yhteistyökumppaneita. Turvallinen autoilu edellyttää tieliikennelain noudattamista ja järkeviä valintoja.

Turvallisuus

Tavoitteena nolla tapaturmaa

Turvallisuusajattelu on jo olennainen osa Fingridin työmaiden arkea. Perehdytyksissä ja palavereissa keskustellaan luontevasti turvallisuudesta, ja työmailla henkilöstö tekee viikoittain turvallisuutta parantavia havaintoja.

Kantaverkko

Kantaverkkopäivä keskittyi investointeihin ja turvallisuuteen

Fingridin Kantaverkkopäivässä kerrottiin lähivuosien investoinneista sekä tarkasteltiin verkon rakentamisen ja kunnossapidon turvallisuuden tekijöitä. Tilaisuudessa Fingrid myös palkitsi kantaverkkotoiminnassa ansioituneita yhteistyökumppaneitaan.

Turvallisuus

Tehtävänä työturvallisuus

Turvallisuusvalvoja huolehtii, että työskentely voimajohtorakennustyömaalla sujuu ilman haavereita.
”Ennakointi ja suunnitelmallisuus ovat ehdottomasti tärkeimmät asiat turvallisuudessa. Työntekijällä pitää olla oikeat varusteet, tiedot ja osaaminen turvalliseen työskentelyyn”, toteaa turvallisuusvalvoja Lauri Tolpanniemi.

Turvallisuus

Hyviä käytäntöjä ja kehittämiskohteita

Fingridissä työturvallisuus on jatkuvassa tarkastelussa. Sitä kehitetään yhdessä palvelutoimittajien kanssa. ”Töistä täytyy päästä terveenä kotiin. Siksi tavoitteemme on nolla tapaturmaa”, johtaja Timo Kiiveri Fingridistä sanoo.

Tässä kaikki artikkelit.