Järvilinja-hankkeelle Hyvä YVA -palkinto

Jaa
Vaalean lilan värisiä kangasvuokkoja
Fingridin voimajohtohanke Järvilinja on saanut Hyvä YVA -palkinnon. Lähes 300 kilometriä pitkän voimajohdon päätepisteinä ovat Fingridin sähköasemat Vaalassa ja Joroisissa. 

Hyvä YVA -palkinnon myöntävä alan ­toimijoiden yhteistyöjärjestö Yva ry ­kiitti palkintoperusteissaan, että Järvilinjan YVA-aineisto on selkeästi ja lukijaystävällisesti toteutettu. YVA-selostus sisältää runsaasti karttamateriaalia ja erillisselvityksiä sekä mahdollisuuden käyttää sähköisiä työkaluja. 

Erityisesti paikallisen tason vaikutukset ovat helposti lukijan todettavissa. Alueen maanomistajat ovat kiittäneet ­erityisesti YVA-selvityksen vaikutuskarttoja, joista ­itseä kiinnostavat asiat löytyvät kätevästi. 

Hankkeen YVAn yhteyshenkilönä ­Fingridissä oli ympäristön ja yritysvastuun vanhempi asiantuntija Satu Vuorikoski ja teknisenä asiantuntijana Pasi Saari. Nyt Järvilinja-hanke on edennyt yleissuunnitteluvaiheeseen, jossa Fingridin projektipäällikkönä on Tommi Olsson. 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Fingrid Oyj
Läkkisepäntie 21
00620 Helsinki
Puh. 030 395 5267

Fingrid.fi
Evästeasetukset
Tietosuojaseloste

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle varman sähkön ja muovaamme kustannustehokkaasti tulevaisuuden puhdasta, markkinaehtoista sähköjärjestelmää.