Search
Close this search box.

vastuullisuus

Ympäristö

Puhdasta sähköä uudistuvalle yhteiskunnalle

Sähköntuotanto on murroksessa. Ilmastonmuutoksen torjumiseksi haetaan kestäviä tapoja tuottaa energiaa. Kantaverkkoyhtiön rooli on varmistaa, että sähkönsiirto toimii kaikissa tilanteissa.

Näkökulma

Vastuu on tekoja

Fingridissä puhumme mielellämme yritysvastuusta. Tehtävämme on rakentaa alustaa puhtaalle, päästöttömälle sähköjärjestelmälle sekä kehittää sähkömarkkinoita energiamurroksen edellyttämään suuntaan, ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Kysyimme hiljattain Fingridin henkilöstöltä, mitä vastuullisia tekoja he tekevät omassa työssään, kirjoittaa Marjut Määttänen Fingridin viestinnästä.

Sähkömarkkinat

Vihreä ydin vahvistuu

EU-komissio priorisoi sähköverkkoja, offshore*-energiantuotantoa ja uusiutuvia kaasuja öljy- ja maakaasuinfrastruktuurin sijaan.

Kantaverkko

Auditoinnit ovat tehokas keino parantaa tuotantoketjun vastuullisuutta

Intialainen Karamtara Engineering PVT Ltd toimittaa yhdelle Fingridin pääurakoitsijalle voimajohtopylväitä. Fingridin tilaaman auditoinnin jälkeen Karamtaran tehdas paransi huomattavasti työturvallisuuttaan ja käytäntöjään. Tehdasauditoinnit ulottavat Fingridin vastuullisuuden myös ulkomaisiin hankintoihin.

Tässä kaikki artikkelit.